2011. augusztus 4., csütörtök

Paparazzi (2. rész)


Paparazzi (2. rész)
(2010.07.29.)
 A nap további része eseménytelenül telt mindaddig, amíg nem a helyszínen voltam. Onnantól kezdve pörgés volt. Mikor körülnéztem rengeteg híres bandát és énekest láttam, de a TH sehol sem volt. Én mégis pánikolni kezdtem ahogy a tömeggel telt helységet figyeltem. De a pánikom oka most kivételesen nem a rajongói hisztéria volt, hanem csak egyszerűen féltem hogy valami olyat mondanak nekem, amit nem akarnának kiteregetni. És szégyelltem magam. Aztán már nem akartam semmit sem, csak lelépni, vagy legalábbis kiszellőztetni a fejemet, mert akkor már valósággal rosszul voltam. Átverekedtem magam a tömegen, a színpad előtt, és egy-két ember ezért meglehetősen megvetően nézett rám. De nem érdekelt. Kiértem az épületből. Az egész utcán sötétség volt. A lámpák sem működtek tökéletesen. Porfelhő szállingózott. Az igazat megvallva nem igazán volt friss a levegő, és én meg nem igazán lettem jobban. Nagyokat sóhajtottam, és sétálva megkerültem az épület sarkát. Aztán... a következő pillanatban egy magas alakot láttam meg, és csak annyit vettem ki belőle hogy cigarettát szív. Hiába hunyorítottam, nem lett jobb, de éreztem, hogy ez a valaki nem egy akárki. Ott állt az épületnek egy másik bejárata előtt. Pár lépéssel közelebb léptem, de még így is eléggé messze volt tőlem. A szívem heves dobogásba kezdett. Pár percig figyeltem csendesen, remegve, aztán kijött egy alacsonyabb valaki, aki az előbb említett alak vállára tette a kezét, majd megszólította.
- Jól vagy, Bill...? - kérdezte együtt érzően.
És ekkor az amúgy is hevesen dobogó szívem dobbant egy még nagyobbat.  Fogalmam sem volt hogy a másik alak ki lehetett, de ez nem is volt fontos, mert miután Bill bólintott, ő vissza is ment az épületbe. Az énekes viszont nem ment sehova, csak állt, és szívta a cigit.  Világossá vált mit kell tennem. Egyszerűen hátra kell lépnem, és messziről el kell őt kerülnöm. Ám én mégsem így cselekedtem. Azt hiszem előjött a rajongó énem, és remegő lábakkal léptem oda hozzá. Ő nem reagált semmit. Még közelebb léptem, és a szemébe néztem bambán mosolyogva. Mint egy igazi rajongó, csak a sikítozást hagytam ki. Alig mertem megszólítani.
- Te... te Bill Kaulitz vagy...? - hebegtem.
- Igen... - felelte végül, és ezzel erőltetett az arcára egy mosolyt, ami elég fájdalmasra sikerült. Ekkor a mellettünk lévő pislákoló lámpa valamiért újra működni kezdett, így tisztán kitudtam venni hogy könnyesek a szemei. Ez nagyon rosszul érintett.
- Bill... te s...? - kérdeztem, de nem tudtam befejezni.
- Igen... sírok...
- De hát miért...? - úgy éreztem megszakad a szívem. De ahogy feltettem az utóbbi kérdést rögtön meg is bántam; nekem inkább ne mondjon semmilyen személyes dolgot!
- Tudod... - kezdett bele - ránk már senki sem kíváncsi... nincsenek rajongóink már.
- Ez nem igaz! Vannak rajongóitok! - elnevettem magam - én is az vagyok!
Éreztem hogy ez nem lehet az igazi problémája, hogy valami más, de inkább nem firtattam a dolgot, inkább lassan hátat fordítottam neki, miközben közöltem hogy mennem kell és hogy vigyázzon magára. Párat léptem és utánam kiabált.
- Várj! - odalépett hozzám és elkapta a kezemet - Nem erről van szó... Valakinek szeretném kiönteni a szívemet - odavezetett egy padhoz, leült, és hellyel kínált engem is.
- Az egész egy hete kezdődött... - kezdett bele, de én gyorsan a szavába vágtam.
- Bill, nekem te nem öntheted ki a szívedet!
Értetlenül nézett rám.
- Miért?
- Mert én... én egy újságíró vagyok... - elővettem bizonyítékként a diktafonomat, és lesütöttem a szemeimet. - Bármit amit nekem mondasz, kötelességem megjelentetni.
Ahogy ezt kimondtam kínos csend támadt közöttünk. Pár percig tartott, de Bill megtörte.
- Nem érdekel. - a diktafonomért nyúlt - Annál jobb. Ne kérdezz semmit, csak hallgass! - bekapcsolta a masinát, én meg nagy szemeket meresztettem rá és figyeltem.

folytatása következik.

Bloghus Kommentek *-*Dinn 2010.08.02. 17:36:52

Ayumi26 · 2010.08.02. 18:04:06

Juj!!! Hát nem kellett csalódnom, a folytatás is ugyan olyan jó, mint a kezdés. Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy Billt mi bántja ennyire. Úgyhogy tessék sietni. :D

Neserly Molly · 2010.08.03. 17:53:50

köszii, sietek :D:D örülök hogy tetszik:))

dr.szoszi1994 2010.08.04. 18:47:43

Jézussssss! Miért hagytad abba? Tisztára lázba jöttemXD Nagyon jo lett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése