2011. augusztus 3., szerda

Tom és Nóri (írta: Viki)

És végre, egy történet, amit nem én írtam! Ezt a történetet Viki írta, ezért fordulhatott elő az is, hogy heteró. Annyi hozzáfűznivalóm lenne ehhez még, hogy ez Viki legelső története. :)Tom és Nóri (írta: Viki) (2010.02.14.)

1. reggel
Megreggelizek, és elindulok dolgozni. Mikor végzek, a főnököm behívat az irodájába. Megakarok szólalni, de mielőtt megszólalnék, ezt mondja a főnököm:
- Mától kezdve nem kell itt dolgoznod.
- Ezt meg hogy érti? - én.
- Hát úgy, hogy valaki azt mondta, hogy ne dolgozz többé itt. - így a főnök.
- Ki volt az a barom aki ezt mondta?! - így én.
Valaki megszólal a hátam mögött.
- Én voltam az a barom.
Lassan megfordulok, és meglátok egy baba arcú sármos srácot, aki éppen engem figyel. Lassacskán kinyögöm hogy:
- Tom...?
A srác megszólal:
- Igen, így hívnak, Tom Kaulitz.
Megjelenik mellette a manager-ük.
- Tom, végeztünk a pakolással.
- Jó, rendben, köszi. - Tom
- Milyen pakolással? - én.
***
Haza megyek a munkahelyemről, majd egyszercsak csöngetnek. Ránézek az órára, 20:00 van, ki jöhet ilyenkor? Kinyitom az ajtót, és Tom áll előttem.
- Szia! - mondja Tom, és nagyban megy be a lakásba. Megvárja míg bezárom az ajtót, utánna megfogja a kezem, és felvisz a hálóba. Becsukja az ajtót és megcsókol, mindig lép egyet az ágy felé. Egyszercsak rázuhanok az ágyra, s meglátom Tomot ahogy leveszi a pólóját, ez után meglátom az izmos kockás hasát. Ezt követően leveszi a nadrágját, és fogja magát, elmegy fürödni. Míg ő fürdik, én bekapcsolom a Tv-t, és levetkőzök hálóingre, ez után bebújok az ágyba. Tom ordít a fürdőkádból:
- Drágám!
Felülök az ágyon, és megkérdezem:
- Mi az?
Kikelek az ágyból, megyek a fürdőszoba felé, benyitok, és Tom áll pucéran a kád előtt. Én végig nézek rajta, és ezt kérdezem tőle:
- Igen, mond drága, mi baj?
Tom, azzal a baba arcával, mosolyával, nézésével, ezt kérdezi tőlem:
- Kaphatnék egy törölközőt?
- Persze, miért is ne. - válaszoltam.
Viszek neki egy törölközőt. Ezután bemegyünk a szobába, én befekszek vissza az ágyba, Tom lehajol a táskájához, kivesz egy pólót, és mikor felegyenesedik, lecsúszik róla a törölköző. Tom persze, mintha semmi sem történt volna veszi fel a pólót, az alsónadrágot, kiviszi a törölközőt a szennyesbe, ezután fogja magát és befekszik mellém az ágyba, felémfordul, és átölel. Kikapcsolom a Tv-t, leoltom a villanyt, és odabújok mellé. Ekkor Tom megkérdezi:
- Akkor csináljuk?
- Mi van?
- Akkor most igen, vagy nem?
- Igen! - én.
Megtörtént...
2. reggel
Felkelek. Tom nincs az ágyban, lemegyek a lépcsőn, látom, hogy sürög-forog a konyhában, készíti a reggelit, kávét főz, és megteríti az asztalt. Én ezen annyira meglepődök, hogy majdnem öszeesek a lépcsőn, de összeszedem magam, és odamegyek a hátamögé, átölelem, és erősen hozzábújok.
- Jó reggelt.
Ő megfordul és átölel, jó erősen magához szorít. Ezután leülünk reggelizni.
- Hm. Finom. - mondom neki - Azt hittem hogy álmodok.... - folytatam.
- Azt hitted hogy itt hagylak, ugye? - kérdezi Tom
Erre kiesnek az evőeszközök a kezemből, és sírva rohanni kezdek fel a lépcsőn, ő pedig utánnam szalad, elkapja a kezem, és magához húz.
- Bocsánat - mondja - ne haragudj, hülye voltam.
Átölel, és jó szorosan magához szorít, ilyen erősen most először, én pedig sírtam a vállán, sírtam, és sírtam. Ekkor megcsörren a telefonja, elenged, lesétál a lépcsőn, felveszi és beleszól.
- Igen, tessék, Tom Kaulitz.
- Szia bátyó, csak én vagyok - mondja Bill.
- Na mond, mi olyan fontos? - így Tom.
- Megyünk turnézni!
- Jó. - mondja Tom.
Lerakja a telefont, lerakja az asztalra, és odajön hozzám.
- Tudod, hogy én még egy lányt sem szerettem ennyire mint téged?
- Hát mostmár tudom. - válaszolok rá.
- Tudod, hogy ki telefonált az előbb? - kérdezi Tom.
- Nem.
- Bill volt az. És tudod mit mondott? - kérdezi Tom szomorú arccal.
- Nem. - válaszolok rá.
- Képzeld, megyünk turnézni. - mondta olyan lehangoltan.
- Ez nagyszerű! Végre elindultok, hát nem is örülsz? - kérdem tőle.
Eközben feljön mellém a lépcsőn, és rám néz.
- Minek? Annak, hogy itt hagylak? - kérdezi Tom
Észreveszem hogy elkezd folyni a könnye, de ő, hogy ne lássam sírni, felrohant a szobába. Én utánna megyek, és odaülök mellé az ágy szélére.
- Hé, mi baj? - kérdezem tőle.
Ő meg csak sír, sír és csak sír. Ezután megszólal:
- Szeretlek.
- Én is téged.
Öt perc csend után folytatja a beszélgetést.
- Nem akarlak itthagyni.
- Tudom, és azt is, hogynagon fontos az öcséd számára is, és gondolj bele, mit szólna Georg és Gustav, plusz a manager-etek, ha nem mennél? - kérdezem - Én nem ilyennek ismertelek meg Tom. Azt hittem, keményebb fából faragtak, és most mit látok, hogy a szívtipró, macsó itt bőg az ágyon. - folytattam.
- Tudom, és tisztában vagyok vele, de te fontosabb vagy mint egy turné! - válaszol Tom.
- Ezt azonnal verd ki a fejedből - mondom neki - már pedig igenis összecsomagolsz, és elmész arra a turnéra!
- De... -
- Nincs de! - vágok a szavába.
***
Másnap elmegy Tom a turnéra. Kis idő mulva megcsörren a telefonom. Tom az. Megszólalok.
- Szia, mond mi a baj, hol vagy? Nem hallom a gép zúgását.
- Azért, mert még a kocsiban ülök. - válaszol - Hiányzol.
- Te is nekem. És képzeld, tudod... már egy jó ideje... nem jött meg, és... utánna jártam.
- Igen? - kérdez vissza Tom, de eközben már rég a repülőn utaznak.
- Várj egy percet légyszives - mondja Tom. Pár perc után szól - folytathatod.
- Ok. - válaszolok - Apa leszel!
- Mi?! - kérdezi.
- Jól hallottad, terhes vagyok. Hát nem is örülsz? - kérdezem tőle.
- Dehogynem, ez életem legcsodálatosabb napja! - válaszol boldogan.
- Na jó, megyek szia.
- O... oké... - és leraktuk a telefont.
3. hónap után
Csöngetnek. Kinyitom az ajtót, és Tom áll előttem.
- Szia, a barátnőmet keresem!
- Én vagyok az...
- Tudom, csak vicc volt. - mondja nevetve Tom, és átnyújt egy hatalmas ajándékdobozt. Azt kinyitom, és abban is volt egy doboz, majd azt is kinyitom, és ott is egy doboz, és már nem tudom hanyadik dobozt nyitottam, mikor egy picike dobozka volt ott. Tom azt megfogja, letérdel elém, kinyitja a dobozt, és ezt kérdezi:
- Hozzám jössz?
- IGEN - válaszolok neki, és a nyakába ugrok.
 Happy  End 
:)
 szerző: Viki
Bloghus Kommentek *-*
Bogi*483* 2010.02.22. 11:23:33

nagyon jó lett Viki, csak így tovább! :) Várom a TWCset! xD

...:::***:::... 2010.09.02. 16:24:49

Na heloo te művész *röhög* . Te ezt komolyan Jónak tartod hogy mégözé is teszed . Olvastál te valaha Tomos novellát ?! . Köze sincs ahoz olyan hibák vannak benne hogy röhögö görcsöm támad mikor elolvasom. "Tom aki sír miközben azt mondja szeretlek . Erre azt mondod neki hogy nem ennek imsmerted meg és hogy mennyire macsó meg egyéb marhaságok. " Tudod mikor lesz ennek bármennyi valóság alapja ?! SOHA! Kincsem. Ezeken a hibákon kivül rengeteg mást is talál az ember pl " hannyadik. " és még a fogalmazásod is egy rakat szar :) . Szerintem inkább írogass magadnak meg a barátnődnek aki ezt Jónak tartja mert hogy az egyetlen ezek a kurva földön. A novellád be került az oldalamra mi szerint " A legelbaszottabb Tomos sztori aminek semmi valóság alapja nincs " . Anyám hírből se tudja mi az a Tokio Hotel de már rá nézésre Jóbbat írna . Szebet szarok esküszöm . *röhög* Tartsd meg a szánalmas novelláidat .

...:::***:::...

Witor 2010.09.03. 09:34:11

Kedves ...:::***:::..., és még te tartod magad művésznek? Ilyen megnyilvánulással maximum a szarlapátolás művésze lehetsz. Akár el is olvashatnám valamelyik műved, de aki ilyen parasztul tud viselkedni, az nem érdemli meg, hogy az emberek elolvassák, amit alkot. A helysírási hibákra meg a helyedben nem más figyelmét hívnám fel, hanem elolvasnám a saját kommentemet, és elszégyelném magam.
Amúgy a novella nekem sem nyerte el a tetszésemet, de látszik benne az igyekvő szándék, tehát ha valamire tartod magad, akkor legközelebb próbálj építő jellegű hozzászólást írni. Már ha képes vagy rá.
Ja, egyébként ébresztő! "Semmi valóságalapja nincs"?? Az összes twincestes történet ugyanebbe a kategóriába esik! Nem az a probléma, hogy nincs valóságalapja, hanem hogy el lett kapkodva, nincs jól kidolgozva, és érződik a gyermeteg szókincs. A te megnyilvánulásod százszor idiótább volt, mint ez a novella. Csak gratulálni tudok az önképedhez.

Dinn 2010.09.03. 21:30:34

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Undorítónak tartom, hogy itt szidod szegény lányt, drága ...:::***:::... , mikor egyáltalán nem is ismered. Nem tudod ki ő, hogy milyen, és egyből lealacsonyítod. Alapjában véve látszik, hogy kezdő író, de lehet még nagyon jó belőle. Mindent el kell kezdeni valahol. A helyesírási hibákról pedig annyit, hogy sztem te többet hibáztál a "szép" kommentedbe, mint ő. -.-"
Őszintén szólva én várom már a többi sztoriját is, bárki bármit mond :)

Ayumi26 · 2010.09.03. 22:32:18

Igen, teljes mértékékben csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem sem ez volt életem legjobb Tomos novellája, még van mit fejlődnie Vikinek, de az, amit te, "kedves" ...:::***:::... írtál, az nem csak hogy felháborító, de még igazságtalan is. Molly direkt kiírta, hogy ez az író első története, úgyhogy igazán nem értem, hogy miért kellett ennyi szemét dolgokat vágni szegény fejéhez. Valószínűleg azért engedte, hogy felrakják a sztoriját a netre, mert kíváncsi volt az emberek véleményére, és építő jellegű kritikát szeretett volna hallani, hogy fejlődhessen. Szerintem minden írónak ehhez nagyon hasonló volt az első műve, ha témailag nem is, fogalmazásilag biztos. Az én első sztorim is nagyon hasonló ehhez, tele van helyesírási és fogalmazási hibákkal, viszont azóta szerintem elég sokat fejlődtem hála a barátnőim őszinte kritikájának. És, igen, lehet, hogy te is őszinte voltál, és tényleg ezt gondolod, de megfogalmazhattad volna kicsit kevésbé sértően is, és akkor talán még hasznosnak is mondhatnánk a véleményed, de így nincs semmi értelme. Csak elveszed szegény lány kedvét az írástól, pedig szerintem egy kis segítséggel és őszinte kritikával lehetne belőle jó író. Úgyhogy ne add fel, Viki, csak írj szorgalmasan, és észre sem veszed, máris jobb leszel. És most azért, hogy ne csak a semmiért pofázzak itt, leírom pár hibádat, amikre, ha kicsit jobban odafigyelsz, sokat fejlődhetsz:
- Túl gyorsan pörögtek az események, és ezért az egész olyan benyomást keltett, mintha pár óra alatt játszódott volna le. Tudom, hogy élvezetesebb a lényeges részeket írni, de nem árt, ha a köztük lévő, kevésbé lényeges részeket is kicsit részletesebben leírod, mert attól sokkal élethűbbnek fog hatni az egész.
- A fontosabb események után mindig írd le, hogy egyes szereplők mit éreznek.
- A szereplők karaktereit, pedig dolgozd ki kicsit jobban, hogy élethűbbek legyenek. Nem baj az, ha elrugaszkodsz a valóságtól, hisz ennek az egésznek az az értelme, az a jó, ha szárnyal a fantáziád, viszont ha egy karaktert egyik nap beállítasz egy macsónak, aki megmondja, hogy mit csinálj, az másik nap valószínűleg nem fog elkezdeni sírni amiatt, mert egy kicsit el kell utaznia, inkább magával visz és jól seggbe rúg mindenkit, aki ezt ellenzi.
Na, ennyit az okoskodásból. Biztos vagyok benne, hogy javulni fogsz, ne keseredj el a kritikától, csak tanulj belőle, az ilyen ...:::***:::...-félékre meg ne is figyelj, mert egyáltalán nem jobbak nálad. Kellemes gyakorlást. ^.^

...:::***:::... 2010.09.04. 23:48:07

Na állj! Stop! Esküszöm ne én írtam! o.O nem mondom, hogy elnyerte a tetszésem, de most látom ezt az oldalt először! Nem én írtam! bármire megesküszöm. O.O Na most csinálhatok új bloggercímet megint. elnézést kérek! Komolyan nem én írtam. jézusom. tényleg ronda dolog volt. őszíntén bocsánatot kérek a fetörőm vagy nem is tudom mim nevében. felháborító amiket írt :@
most látom, hogy első történeted meg minden, és az én elsőm... hát... a tiedből könyvet lehetne kiadni az enyémhez képest.
na tényleg sajnálom amiket írtak. nem kell rájuk figyelni gyanítom, azt se tudják kik Tomék vagy valami... sajnlom, hogy pont az enyémről küldtek ilyen kritikát. mocskok.
mégegyszer sajnálom. bocsíííí

xxslashxx 2010.09.05. 10:04:16

Hello!Szerintem elég elkeserítő hogy ha valaki így ír kritikát a másik művéről.
Nekem sem jön be a novella de tiszteletben kellene tartani hogy a másik dolgozik vele nyilván nem keveset. Én is kaptam már hasonló stílusban negativ kritikát, egyáltalán nem esett jól, sőt komolyan elgondolkodtam hogy abbahagyom(de csak egy percre hihi).
Lehet irni véleményt, negativumot is persze de nem mindegy hogyan.

_xXx_ 2010.09.18. 23:20:12

Első novella. A gyermeki álmok.. szépen tükrözi őket az iromány.
Elkapkodott, elhamarkodott, s olyan térbeli, s időbeli hibák vannak benne melyek épp az imént említett két jelzőt erősítik.
Ilyen például,a telefonbeszélgetés. (ha eltekintünk, a reptéri becheckkolás protokolljától, az a válasznyi idő akkor sem lenne elég, hogy rögtön a gépen üljön, továbbá a repülőgépeken nem használunk mobil telefont. ) Ilyen s ehhez hasonló hibák fedezhetők fel, amik számomra zavaróak, hiszen valóságalappal nem rendelkeznek, de számom a TWC-ben az legmegnyugtatóbb,s egyszerre izgató is , hogy teljesen élethű körülmények között játszódnak, így a képzelt s a valóság egy ponton összemosódik, így 1 csöppnyi esélyt adva annak,hogy akár igaz is lehetne... :)
Nem tudom a többiek osztják e véleményem?

xxslashxx 2010.09.27. 20:25:05

@_xXx_:

Ebben teljesen igazad van.Twincest forever!!!!!!!!!!

Neserly Molly · 2010.10.02. 21:01:10

igen,., én is egyet értek! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése